Λένα Καστρησίου, Μ.Εd, Psy.D

Κλινική Ψυχολόγος, Σύμβουλος Γάμου

Συνήθως, οταν κάποιος θέλει να μιλήσει σε ψυχολόγο, αντιμετωπίζει μία συγκεκριμένη δυσκολία στη ζωή, στη δουλειά ή στη σχέση του και ψάχνει για λύση. Η ψυχοθεραπεία μπορεί να βοηθήσει στο να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που τον απασχολεί.

Πολλές φορές όμως, οι άνθρωποι παραβλέπουν τον σημαντικότερο λόγο που μπορεί να οδηγήσει κάποιον στη πόρτα του ψυχοθεραπευτή. Σε κάποια φάση στην ζωή του ένας άνθρωπος θα βοηθηθεί και θα δυναμώσει εάν αναλογιστεί την πορεία της ζωής του, εαν συνειδητοποιήσει τις επιρροές του, εάν ακούσει την εσωτερική του φωνή και εάν βρει το θάρρος να αναγνωρίσει τις ουσιαστικές ανάγκες του.

Η ψυχοθεραπεία είναι μία σχέση. Μία αυθεντική σχέση η οποία εξαρτάται απόλυτα από την εμπειρία του ψυχοθεραπευτή και τοv θεραπευτικό στόχο. Η συμβουλευτική διαφέρει από την ψυχοθεραπεία στο ότι ασχολείται με προβλήματα της καθημερινότητας και η διάρκεια της είναι από μία έως πέντε συνεδρίες. Η ψυχοθεραπεία που βασίζεται στην εξέλιξη του αληθινού-αυθεντικού- μας εαυτού διαρκεί πολύ περισσότερο. Προσωπικά με ενδιαφέρουν πολύ θέματα αυτοεκτίμησης και πως μπορεί να βοηθηθεί ένας άνθρωπος να νιώσει την δύμαμή του, να μη φοβάται να είναι ο εαυτός του και να απελευθερωθεί από οτιδήποτε κουβαλάει χωρίς τη θέληση του.

Υπηρεσίες

Ατομική Ψυχοθεραπεία

Η ψυχοθεραπεία είναι μια διαδικασία αναζήτησης

Θεραπεία Ζεύγους

Το να επισκεφθεί ένα ζευγάρι μία/ένα σύμβουλο γάμου σήμερα είναι ένα αρκετά συνηθισμένο φαινόμενο.

Συμβουλευτική Γονέων

Το να γίνει κάποιος γονιός είναι σχετικά εύκολο. Το να απολαύσει όμως κάποιος το ρόλο του σαν γονιός είναι δύσκολο.

Συνεργάτες

Δημήτρης Τσιάκος

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΓΝΩΣΙΑΚΟΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

Γιώργος Ρωσσώνης

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

Υπάρχει απόλυτη εχεμύθεια και σεβασμός στο θεραπευτικό απόρρητο εκτός περιπτώσεων κακοποίησης ή απειλής της ζωής του ανθρώπου.

Οι Συνεργάτες μου

Δημήτρης Τσιάκος

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΓΝΩΣΙΑΚΟΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ
[email protected]
6944 749 834

Λία Γιαννέ

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ, BSc., MA
ΣΥΝΘΕΤΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ [email protected]
697 0128 540

Blog

“Ακούστε” Πως μπορείτε να βοηθήσετε και τι μπορείτε να κάνετε όταν κάποιος έχει ανάγκη.

Η χώρα μας φλέγεται τις τελευταίες ημέρες και οι άνθρωποι που χάνουν ότι με κόπους δημιούργησαν θρηνούν. Μαζί τους και όλοι οι υπόλοιποι που βλέπουμε

Δείτε περισσότερα »

Φόρμα Επικοινωνίας

MAKE A BOOKING WITH OUR ONLINE FORM