Η επιδίωξη της ευτυχίας
Συντάχθηκε απο τον/την Λένα Καστρησίου, Μ.Εd,Psy.D Κλινική Ψυχολόγος

ΤΗΣ ΛΟΥΚΙΑΣ ΔΡΟΣΟΥ

Συνεργάστηκε η Λένα Καστρησίου, Κλινική Ψυχολόγος

Εδώ και χρόνια είχαμε φτάσει να πιστεύουμε ότι αρκούσε απλώς να πάρουμε ένα χάπι για να νιώσουμε ήρεμοι και πλήρεις. Ωστόσο, τα αντικαταθλιπτικά έχουν συσχετιστεί με σημαντικές παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένης της αύξησης βάρους.
 
Οι τρεις βασικοί παράγοντες του stress.
Συντάχθηκε απο τον/την Λένα Καστρησίου, Μ.Εd,Psy.D Κλινική Ψυχολόγος

Σήμερα θα σας μιλήσω για 3 βασικούς παράγοντες του STRESS.

Πρώτον για τα χαρακτηριστικά του, δεύτερον για το πως το STRESS δημιουργείται και προκαλεί οργανικά συμπτώματα και τρίτον θα αναφερθώ στα βασικά για την αντιμετώπιση του.

 
Τα μυστικά του έγγαμου βίου
Συντάχθηκε απο τον/την Λένα Καστρησίου, Μ.Εd,Psy.D Κλινική Ψυχολόγος

 Όλοι θυμόμαστε τη στιγμή εκείνη, που γνωρίσαμε το/τη σύντροφό μας  και δημιουργήσαμε σχέση. Η σχέση αυτή υποσχέθηκε όνειρα, ευτυχία, πολλούς απογόνους αλλά και ένα ισχυρό δέσιμο ανάμεσα σε εσάς και το/τη σύντροφό σας, με τα δεσμά του γάμου. Και γάμος σημαίνει να δέχεσαι και τα «καλά» αλλά και τα «κακά» της συμβίωσης.

 
Η....γυμνή αλήθεια των γονιών
Συντάχθηκε απο τον/την Ελένη Καζάζη, Msc Γνωστικής Ψυχολογίας

Πρέπει να με βλέπει το παιδί μου γυμνό και, αν ναι, μέχρι ποια ηλικία επιτρέπεται να κυκλοφορώ μέσα στο σπίτι μα τα απολύτως απαραίτητα;

Τα παιδιά είναι περίεργα για τον κόσμο γύρω τους. Κατά την πρώιμη παιδική ηλικία έχουν την τάση να πειραματίζονται ˙ καθώς μεγαλώνουν και παρατηρούν τον καθημερινό τρόπο ζωής των γονιών τους αυξάνονται και οι απορίες τους. Αφορμή για συζήτηση μπορεί να αποτελέσει η γυμνή έκθεσή μας μπροστά του. Πολλοί γονείς αναφέρουν ότι το παιδί τους έχει τύχει να τους δει γυμνούς στο υπνοδωμάτιο. Παρ' όλα αυτά, αναρωτιούνται πώς να αντιδρούν στην περιέργεια του παιδιού τους εάν ξανασυμβούν τέτοια περιστατικά.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 Επόμενο > Τέλος >>

Contact Us

Λ. Κηφισίας 255, ΚηφισιάPhone Us

Mail Us

Send Message

Facebook LinkedIn

ανακοινωσεις

Newsletter