Λένα Καστρησίου, Μ.Εd,Psy.D Κλινική Ψυχολόγος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Έζησα στο Σικάγο, ΗΠΑ, από το 1979 έως το 1998.  Παρέμεινα πέραν των σπουδών μου  γιατί η εμπειρία μου στο Σικάγο μου προσέφερε πολλά περισσότερα από όσα περίμενα. Σπούδασα Ψυχολογία και απέκτησε 15 χρόνια κλινική εμπειρία στην Αμερική.

Στην Αμερική εργάστηκα από το 1985 έως το 1990 ως Program Manager στο Community Alternatives και εκεί ασχολήθηκα με άτομα με ψυχιατρικές διαταραχές με στόχο την θεραπεία τους και την επανένταξη ή προσαρμογή τους στη κοινωνία. Στη συνέχεια, από το 1990 έως το 1997, διετέλεσα Διευθύντρια Προγράμματος στο Turning Point Mental Health Center, Skokie, Illinois. Ψυχοθεραπεία, συμβουλευτική γάμου και σχέσεων καθώς και η εποπτεία άλλων ψυχοθεραπευτών ήταν οι κύριες αρμοδιότητές μου. Είμαι APA member, Μέλος της Αμερικάνικης Ψυχολογικής Εταιρίας.

Από το 1998 ζω μόνιμα στην Ελλάδα και εργάζομαι ιδιωτικά στη Κηφισιά. Στο γραφείο μου συνεργάζομαι με δύο ψυχολόγους και σύμβουλο ψυχικής υγείας, και ασχολούμαστε με ψυχοθεραπεία ενηλίκων –ατομική ψυχοθεραπεία και ομαδική-, ψυχοθεραπεία παιδιών και εφήβων, θεραπεία ζεύγους, προσωπική καθοδήγηση σε θέματασχέσεων και επιλογής συντρόφου.

Είμαι μητέρα 3 παιδιών.

1982: Πτυχίο Ψυχολογίας-B.Α. in General Psychology at the University of Illinois, at Chicago Circle, USΑ

1984: Μεταπτυχιακό στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία- M.Ed., Master in Educational Psychology, Loyola University, Chicago, Illinois, USΑ

1994: Μεταπτυχιακό / Διδακτορικό στη Κλινική Ψυχολογία- Psy.D., in Clinical Psychology, Forest Institute of Professional Psychology, Chicago, USA

1998: Άδεια Εργασίας Ψυχολόγου: 6982/6787/17-12-98


 

Contact Us

Λ. Κηφισίας 255, ΚηφισιάPhone Us

Mail Us

Send Message

Facebook LinkedIn

ανακοινωσεις

Newsletter