Ελένη Καζάζη, Msc Γνωστικής Ψυχολογίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Σπούδασε Ψυχολογία στο Τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ολοκλήρωσε με άριστα τις μεταπτυχιακές της σπουδές, στην Γνωστική Ψυχολογία στο ίδιο τμήμα.

Έχει λάβει εξειδικευμένη κατάρτιση στην διάγνωση και αξιολόγηση παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες (π.χ., δυσλεξία, δυσαναγνωσία, δυσαριθμησία) καθώς και στην αποκατάσταση αυτών των δυσκολιών. Μέσα σε αυτό πλαίσιο, εφαρμόζει σύγχρονα ψυχομετρικά και ψυχοπαιδαγωγικά εργαλεία τα οποία προσαρμόζονται στις εκάστοτε εκπαιδευτικές ανάγκες των παιδιών.

Επίσης, ασχολείται με παιδιά και εφήβους που αντιμετωπίζουν ψυχολογικά και συμπεριφορικά προβλήματα (όπως, χαμηλή αυτοεκτίμηση, διάσπαση της προσοχής/υπερκινητικότητα, προβλήματα διαγωγής, δυσκολίες προσαρμογής).

Παρακολουθεί εκπαίδευση συστημικής ψυχοθεραπείας (διεθνούς αναγνώρισης) και έχει λάβει μέρος σε σεμινάρια σχετικά με συμβουλευτική παιδιών και γονέων, διαχείριση του άγχους και αποτελεσματική οργάνωση του χρόνου.

Τέλος, έχει δηλώσει το ερευνητικό της ενδιαφέρον μέσω παρουσιάσεων σε σεμινάρια, συνέδρια και ημερίδες εντός και εκτός Ελλάδος. Γνωρίζει άριστα αγγλικά και καλά γαλλικά. Κατέχει Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος Ψυχολόγου (39773/17-12-1998) και είναι μέλος του Πανελλήνιου Ψυχολογικού Συλλόγου.

 
Contact Us

Λ. Κηφισίας 255, ΚηφισιάPhone Us

Mail Us

Send Message

Facebook LinkedIn

ανακοινωσεις

Newsletter