Προσωπική Καθοδήγηση σε θέματα σχέσεων

Λένα Καστρησίου, Μ.Εd, Psy.D
Τηλ. 6944 226 062
Email: [email protected]

Οι σχέσεις και η διατήρησή τους είναι ό,τι πιο ουσιαστικό αλλά και ό,τι πιο δύσκολο μπορεί να πετύχει κάποιος σήμερα. H οικειότητα ανάμεσα μας είναι το μόνο που αποτρέπει από ψυχολογικές διαταραχές, άγχος και μοναξιά. Δυστυχώς, στις μέρες μας, οι κοινωνικές και οι ερωτικές γνωριμίες γίνονται συνεχώς δυσκολότερες.  Βλέπουμε τους γύρω μας πιο επιφυλακτικούς και πιο κλειστούς.

Το αποτέλεσμα είναι ότι, ανεξάρτητα από την ηλικία και την προσωπικότητα του κάθε ανθρώπου, οι συνθήκες ζωής επηρεάζουν αρνητικά τις σχέσεις. Πιο συγκεκριμένα, η έλλειψη χρόνου εντείνει την αποξένωση, ενώ πλέον οι κατάλληλες συνθήκες για  κοινωνικές επαφές πολύ συχνά δεν υφίστανται. Αυτή η κατάσταση δυσκολεύει πολλούς από εμάς και καταλήγουμε να μην ασχολούμαστε με το θέμα «σχέσεις». Αντίθετα, ζούμε με κόσμο μεν, αλλά με το παγερό συναίσθημα της μοναξιάς δε.  Αναπόφευκτα, σε κάποια φάση στην ζωή μας, η συντροφικότητα αποζητείται και αυτή η επιθυμία είναι η κινητήριος δύναμη για αναζήτηση συντρόφου.


Προσωπική καθοδήγηση σε θέματα dating και image consulting.

Μέσω ατομικών ή ομαδικών συνεδριών θα σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε μία κοινωνική άνεση, να επικοινωνείτε με αμεσότητα, να αντιληφθείτε τις ανάγκες σας για μία σχέση, να εξελιχθείτε συναισθηματικά, να εντοπίσετε την σεξουαλική σας ταύτιση και σεξουαλικές ανάγκες, να εξωτερικεύσετε τους ενδοιασμούς ή φοβίες που σας περιορίζουν και να κατανοήσετε περισσότερο τον εαυτό σας και τι άνθρωπος σας ταιριάζει.  Θα αισθανθείτε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση επανεξετάζοντας την εικόνα του εαυτού σας.


Συμπληρωματικές Υπηρεσίες

Θα αξιολογήσουμε την ετοιμότητά σας για την απόκτηση και διατήρηση μίας σχέσης, θα σας βοηθήσουμε με πρακτικά ζητήματα εμφάνισης, συμπεριφοράς, κουλτούρας των ελεύθερων ατόμων, ιδίως για εσάς που βγήκατε από μακροχρόνια σχέση ή γάμο και θέλετε να ενταχθείτε ξανά στους «ελεύθερους», στους singles και γενικά στον κόσμο του dating!!! Θα μάθετε να δημιουργείτε μία καλή πρώτη εντύπωση, να καταλάβετε τι άτομο ζητάτε και να επιλέγετε άτομα που σας ταιριάζουν.

Παραπομπή σε γραφείο γνωριμιών, Oneplusone Singles. Το γραφείο παρέχει VIP – εξατομικευμένες  υπηρεσίες για άτομα που αναζητούν μία ουσιαστική σχέση.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email